COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Care sînt cele mai curate stațiuni de pe litoralul Mării Negre

Care sînt cele mai curate stațiuni de pe litoralul Mării Negre

În Rusia, au fost numite stațiunile de la Marea Neagră cu cea mai curată plajă. Lista locurilor este postată pe portalul pentru călători bilettutu.ru.


După cum au menționat autorii site-ului, turiștii care doresc să se odihnească pe o plajă cu apă curată, este mai bine să acorde o atenție satelor mici puțin cunoscute sau plajelor sălbatice. De exemplu, puteți alege satul Vityazevo de lîngă Anapa (11 kilometri de oraș), care este renumit pentru plaja sa largă, iar în mare acolo "nu sînt alge", transmite lenta.ru.


În plus, printre cele mai curate stațiuni sînt cele din Cabardinka (raionul Novorossiysk), ale căror plaje se deosebesc prin "sălbăticie și stînci", de aceea sunt mai potrivite pentru adulți decît pentru copii.De asemenea, autorii au remarcat satul Divnomorskoe (face parte din orașul-stațiunea Gelendjik): deși valurile aici "sînt cu mult mai mari", în schimb apa este foarte curată, care atrage pe cei care "doresc să simtă puterea reală a întinderilor mării".


Anterior, pe internet a apărut un videoclip cu o plajă "perfectă" în Crimeea, găsită de un turist rus care se odihnea acolo. Din imagini se poate observa că apa este curată și transparentă, iar teritoriul de coastă este echipat cu tot ul pentru odihnă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load