COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Britney Spears cere instanței s-o scoată de sub controlul tatălui său după 12 ani

Britney Spears cere instanței s-o scoată de sub controlul tatălui său după 12 ani

Britney Spears a cerut instanței să nu-l repună pe tatăl său Jamie în rolul din care i-a controlat în ultimii 12 ani numeroase aspecte din carieră și viață privată, informează BBC.

Jamie Spears a fost desemnat tutorele legal al fiicei sale în ultimii 12 ani, din cauza temerilor privind starea ei mintală.

El a renunțat temporar la acest rol în 2019, din cauza unor probleme de sănătate.

O parte din fanii lui Britney cred că vedeta pop a fost obligată să intre în acest aranjament și desfășoară o campanie de eliberare #FreeBritney.


Ce a declarat Britney Spears

"Britney se opune ferm întoarcerii lui James în rolul de tutore al său", se arată într-un document depus la o instanță din California.

Documentul mai arată că Britney a fost de acord cu acest rol, care "a salvat-o de la colaps, exploatare și faliment", și a ajutat-o "să-și redobîndească poziția de interpret de clasă mondială".

Cu toate acestea, Britney dorește ca Jodi Montgomery, managerul ei, care a preluat rolul lui Jamie Spears în 2019, să revină înlocuitorul său permanent la reînnoirea tutelei, pe 22 august.

Avocatul lui Britney Spears a declarat că se așteapta ca Jamie Spears să conteste decizia de a fi îndepărtat.

Documentul depus în instanță mai arăta ca Britney nu are planuri să concerteze prea curînd. Ultimul ei concert a fost în 2018, înainte să anuleze mai multe spectacole programate pentru 2019 în Las Vegas, din cauza stării de sănătate a tătălui ei.

Tutela sub care a fost plasată Britney se acordă de obicei în cazul persoanelor care nu sînt în măsură să ia decizii, precum pacienții cu demență sau alte boli mintale.

Controlul a fost impus în 2008

Britney Spears nu a mai fost stăpînă pe deciziile privind cariera și averea sa începând cu anul 2008, după încheierea unui acord în instanță. În ultimii 12 ani, tatăl și avocatul ei au administrat bunurile și viața ei personală, controlând inclusiv persoanele cu care Britney putea lua contact.

Britney Spears a început să se poarte haotic în 2007, la scurt timp după divorțul de Kevin Federline, și a pierdut și custodia celor doi copii ai săi (deși a fost vizitată des). Presupusele ei căderi nervoase au avut loc în public și a fost internată de mai multe ori în clinici de recuperare.

În cei 12 ani de cînd s-a aflat sub tutela tatălui său, Britney Spears a lansat trei albume, a susținut spectacole timp de 2 ani în Las Vegas și a avut numeroase apariții TV.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load