Bilete vîndute ca pîinea caldă la un spectacol a fostei iubite a lui Kim Jong-un

Bilete vîndute ca pîinea caldă la un spectacol a fostei iubite a lui Kim Jong-un

Spectacolul pe care îl va susține orchestra nord-coreeană Samjiyon la Jocurile Olimpice de Iarnă din PyeongChang a declanșat o veritabilă vânătoare de bilete în Coreea de Sud.

Peste 150.000 de sud-coreeni au solicitat bilete. Numărul însă depășește cu mult biletele disponibile – doar 1.060, transmite CNBC.

Goana după bilete este pe măsura evenimentului, deoarece este o ocazie unică de a vedea renumita orchestră nord-coreeană pe teritoriul Sudului.

Samjiyon va concerta joi în satul olimpic Gangneung și duminică la Seul.

Biletele pentru show-ul de 90 de minute au fost oferite gratis sud-coreenilor, dar autoritățile nu se așteptau la o asemenea cerere.

Ministerul Reunificării de la Seul a fost nevoit chiar să reducă numărul invitaților guvernamentali pentru a suplimenta numărul de locuri destinate publicului.

Orchestra Samjiyon numără 140 de membri.

Orchestra este condusă de Hyon Song-wol, despre care se zvonește că ar fi una dintre fostele iubite ale liderului de la Phenian, Kim Jong-un.

Până în prezent, nu există detalii concludente despre o legătură amoroasă dintre Kim Jong-un și Hyon Song-wol. Liderul nord-coreean este cunoscut pentru discreția extremă cu care își gestionează viața privată.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load