COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Biden spune că NATO nu va mai exista dacă Trump va fi reales din nou președinte

Biden spune că NATO nu va mai exista dacă Trump va fi reales din nou președinte

Fostul vicepreședinte al lui Barack Obama, Joe Biden, susține că NATO nu va mai exista dacă Donald Trump va fi reales la Casa Albă, scrie Forbes.

"Dacă voi pierde alegerile, iar el va fi reales, să țineți minte că lucrurile pe care le-am spus se vor adeveri și, dacă va fi reales, Nu va mai exista NATO", a declarat Biden, în timpul unei videoconferințe.

Joe Biden își mărește avantajul față de Donald Trump, conform sondajelor de opinie, transmite digi24.ro.

Candidatul democrat Joe Biden, fost vicepreşedinte al SUA, şi-a mărit avansul la 13 puncte procentuale în faţa preşedintelui în funcţie, republicanul Donald Trump, conform celui mai recent sondaj Reuters/Ipsos, în contextul în care americanii devin tot mai critici faţă de modul în care miliardarul de la Casa Albă gestionează criza coronavirusului şi protestele împotriva brutalităţii poliţiei, transmite Reuters.


Potrivit sondajului, întreprins în intervalul 10-16 iunie, 48% dintre alegătorii înregistraţi au declarat că îl sprijină pe Biden, prezumtivul candidat democrat în alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, şi doar 35% că îl susţin pe Trump.

Avantajul lui Biden este cel mai mare consemnat de anchetele Reuters/Ipsos de cînd democraţii au dat startul alegerilor primare pentru desemnarea contracandidatului lui Trump în noiembrie.

Un sondaj CNN realizat tot în iunie a arătat o diferenţă de 14 procente în favoarea lui Biden în rîndul votanţilor înregistraţi.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load