TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Bernard Arnault ar putea deveni cel mai bogat om din lume

Bernard Arnault ar putea deveni cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos și Bill Gates ar putea fi surclasați în topul celor mai bogați oameni din lume de Bernard Arnault, CEO și președinte al Consiliului de Administrație al LVMH, cel mai mare producător de bunuri de lux din lume, informează CNN.


Bezos și Gates, cu averi estimate la 110, respectiv 107 miliarde de dolari, ar putea fi depășiți de Arnault, după ce compania LVMH a anunțat preluarea companiei Tiffany, pentru 16 miliarde de dolari. Bernard Arnault și familia dețin peste 47% din gigantul francez.


Creșterea valorii acțiunilor LVMH după anunțul preluării Tiffany l-a propulsat pe Arnault foarte aproape de miliardarii americani. Potrivit Forbes, averea lui Arnault ar fi acum de aproximativ 106 miliarde de dolari.


Jeff Bezos este considerat în acest moment cel mai bogat om din lume, CEO-ul gigantului online Amazon avînd o avere de 110 miliarde. Foarte aproape de el se află co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, cu o avere estimată la 107 miliarde de dolari.


Potrivit Bloomberg, diferența între Bezos, Gates și Arnault este puțin mai mare. Bloomberg estimează averea miliardarului francez la 100 de miliarde, în timp ce americanii au cîte 109 miliarde de dolari.


Cei trei se află la mare distanță de următorii aflați pe lista celor mai bogați oameni. Potrivit Forbes, Warren Buffett (Berkshire Hathaway) are o avere de 86 de miliarde de dolari, Mark Zuckerberg (Facebook) valorează 75 de miliarde, Larry Ellison (Oracle) și Amancio Ortega (Inditex) au aproape 70 de miliarde fiecare.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load