TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Beijingul, închis din cauza coronavirusului: Persoanele străine nu au voie să intre

Beijingul, închis din cauza coronavirusului: Persoanele străine nu au voie să intre

Autoritățile din capitala chineză Beijing au luat decizia de a interzice oricărei persoane sau mașini străine de a intra în oraș, scrie Taiwan News, care citează Beijing Daily.

Un număr de 80 de orașe chineze au fost închise, după ce inițial a fost vorba doar de Wuhan și de un oraș învecinat. Duminică, autoritățile din Beijing au anunțat o „Notificare de prevenire a epidemiei și control strict al managementului comunității”.

Măsuri dure


Persoanele care ajung în Beijing din alte zone trebuie să își anunțe starea de sănătate și datele personale. În primele 14 zile, persoanele care au vizitat o zonă infectată sau au luat contact recent cu cineva din zonele afectate vor avea parte de o inspecție acasă. Aceștia trebuie să colaboreze cu instituțiile și serviciile relevante și să își raporteze starea de sănătate. În plus, toate zonele publice din comunități, precum camerele de recreere și zonele sportive, sînt închise, transmite NOI.md cu referire la Libertatea.ro.

Agențiile imobiliare și proprietarii de locuințe din Beijing au obligația de a raporta detalii despre cine locuiește în apartamente. Zone de verificare vor fi instalate la intrări și ieșiri. Rezidenții care intră sau ies pe picioare sau cu mașina trebuie să poarte măști și să li se ia temperatura. Poșta și livrările vor fi făcute doar în zone speciale, de unde clienții le vor ridica.

Shanghai nu este blocat

Shanghai-ul nu a implementat un sistem similar, deși în multe cartiere comunitățile locale implementează deja astfel de măsuri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load