TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

BBC va produce un serial despre viaţa Gretei Thunberg

BBC va produce un serial despre viaţa Gretei Thunberg

Greta Thunberg va fi urmărită de camere de luat vederi pentru realizarea unui serial de televiziune, informează luni Press Association.

Compania britanică BBC Studios a anunţat că va realiza programul despre″cruciada internaţională″⁣ a activistei pentru mediu din Suedia, în vârstă de 17 ani.

Seria documentară va explora acţiunile care pot fi adoptate pentru limitarea schimbărilor climatice şi, în acelaşi timp, va prezenta ″călătoria ei către vârsta adultă′’.


Producătorul executiv al BBC Studios, Rob Liddell, a declarat: ″Schimbările climatice reprezintă, probabil, cea mai importantă problemă din vieţile noastre, astfel încât pare oportun să creăm o serie cu autoritate ce explorează faptele şi ştiinţa din spatele acestui subiect complex. A putea face acest lucru împreună cu Greta este un privilegiu extraordinar, obţinând o imagine de interior despre cum este să fii o figură emblematică la nivel internaţional şi să ai unul dintre cele mai faimoase chipuri de pe planetă″⁣.

Activista suedeză Thunberg întâlneşte oameni de ştiinţă, lideri politici şi ’’grei din mediul de afaceri″, pe care îi provoacă să facă schimbări în program.

″Filmele vor prezenta, totodată, călătoria sa către vârsta adultă în timp ce continuă să se confrunte cu consecinţele din lumea reală a inacţiunii şi va împărtăşi unele dintre momentele sale liniştite, în timp ce scrie discursurile cu impact care sunt acum transmise şi analizate în întreaga lume, în timp ce duce o viaţă de adolescentă ca nimeni altcineva″⁣, a precizat BBC Studios.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load