Barack și Michelle Obama au marcat 27 de ani din ziua nunții

Barack și Michelle Obama au marcat 27 de ani din ziua nunții

Unul dintre cele mai admirate cupluri, Barack și Michelle Obama, au marcat 27 de ani din ziua nunții! Cu această ocazie, ambii au postat poze de cuplu pe Instagram alături de care au scris mesaje emoționante. 


Ieri, 3 octombrie, unul dinte cele mai vestite cupluri a marcat 27 de ani de la ziua nunții. Astfel, atît Barack, cît și soția lui, Michelle, au postat fotografii care au demonstrat încă o dată cât de solidă este căsnicia lor.


Barack a postat o poză unde alături de soție admiră, îmbrățișați, un apus de soare.


„Așa cum au spus „The Beatles”: totul devine din ce în ce mai frumos. Îți mulțumesc, iubito, pentru acești 27 de ani minunați”, a scris fostul președinte SUA, Barack Obama.


La rîndul ei, și Michelle a lăsat o poză de cuplu pe Instagram.


„27 de ani în urmă, acest tînăr mi-a promis o viață plină de aventuri. Aș spune că i-a reușit. Începem următorul nostru capitol, cu cuiburile golite, în așteptarea „noului” și încă simțind magia care ne-a unit, mulți ani în urmă. Aniversare frumoasă, Barack!”, a scris Michelle.


Prin „cuiburi golite” aceasta se referă la fiicele lor, care curând vor avea propriile lor planuri și își vor urma calea lor în viață.


Amintim că ceva timp în urmă se zvonea că Barack și Michelle Obama ar fi divorțat, dar iată-i împreună, fericiți ca de fiecare dată, sărbătorind 27 de ani de căsnicie.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load