COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Baku a anunțat despre distrugerea unui alt punct fortificat al armatei armene

Baku a anunțat despre distrugerea unui alt punct fortificat al armatei armene

Ministerul Apărării al Azerbaidjanului a anunțat despre distrugerea unui alt punct fortificat îndelungat al armatei armene în direcția Tovuz a frontierei.

"Un alt punct de foc îndelungat (Dot) al Forțelor Armate ale Armeniei... a fost distrus de unitățile armatei azere",a declarat pentru RIA Novosti șeful Serviciului de presă, colonelul Wagif Dargyahla. El a precizat că DOT a fost distrus pe direcția Tovuz.

Agenția Militară a Azerbaidjanului a plasat un video cu aceste operațiuni pe site-ul său.


Lupta de la frontiera armeano-azeră, care a început la 12 iulie, continuă în zonele învecinate-Tovuz și Tavuș, care se învecinează și cu Georgia și se află la cîteva sute de kilometri de nerecunoscutul Nagornîi Karabah, unde acum situația este calmă. La locul tragerilor se află acum posturile de luptă, dislocate în apropierea satului Movses. Potrivit datelor Baku, au murit 11 militari azeri, inclusiv un general. Partea armeană a declarat moartea a doi ofițeri și cinci răniți.

Azerbaidjanul și Armenia se învinuiesc reciproc pentru bombardamente. Mai multe țări și organizații internaționale și-au exprimat îngrijorarea față de situația de la frontiera armeano-azeră și au îndemnat părțile la un dialog. Ministerul rus de Externe a declarat că este gata să ofere Baku și Erevan asistență pentru stabilizarea situației

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load