COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Azerbaidjanul a reluat atacurile asupra pozițiilor armene

Azerbaidjanul a reluat atacurile asupra pozițiilor armene

Forțele armate ale Azerbaidjanului au aplicat o lovitură de grație asupra unui punct de sprijin al forțelor armate ale Armeniei, în noaptea de luni situația la frontieră fiind tensionată, a declarat pentru RIA Novosti Serviciul de presă al Ministerului Apărării al Republicii Azerbaidjan.

Ministerul Apărării al Armeniei a declarat anterior că Azerbaidjanul a reluat de luni dimineața atacul de artilerie asupra pozițiilor armene. Șeful MA al Armeniei a ordonat anterior efectivului să fie mai rezervat la frontiera cu Azerbaidjanul, transmite ria.ru.

Duminică, la frontiera dintre Regiunea Tovuz din Azerbaidjan și regiunea Tavuș din Armenia a avut loc o ciocnire armată. Ministerul Apărării al Azerbaidjanului a anunțat despre bombardarea pozițiilor sale din partea militarilor armeni. Potrivit Baku, trei militari azeri au murit, au suferit pierderi și militarii armeni. Ministerul Apărării al Armeniei a mai declarat că armata azeră, cu sprijinul artileriei, a încercat să acapareze punctul de sprijin armean.


Potrivit datelor Erevanuui, Azerbaidjanul a suferit pierderi, iar Armenia nu.

Se precizează că în timpul luptelor a decedat un militar al armatei azere.
„În prezent, situația se află sub controlul trupelor noastre, se iau măsuri decisive împotriva inamicului. Inamicul ascunde informațiile despre pierderi”, afirmă Ministerul Apărării al Azerbaidjanului.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load