COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Avocatul a declarat că Efremov nu speră la o pedeapsă blîndă

Avocatul a declarat că Efremov nu speră la o pedeapsă blîndă

Actorul Mihail Efremov, acuzat de moartea în accident a curierului Serghei Zaharov, nu spear la o pedeapsă blîndă și se pregătește liniștit pentru condamnare. Despre acest lucru a anunțat sîmbătă avocatul artistului Elman Pașaev.

"El se pregătește de condamnare în liniște. El nu sper la nimic, deoarece din prima zi a spus că va primi un termen lung. Cînd procurorul a cerut 11 ani de colonie, Efremov nici măcar nu a clipit. S-a simțit mai ușor", a spus avocatul, transmite tass.ru

Potrivit lui, artistul din prima zi după accident a spus că "soarta sa este hotărîtă".


Sentința actorului va fi anunțată pe 8 septembrie. În cadrul dezbaterilor părților, acuzatorul de stat a cerut instanței condamnarea actorului la 11 ani de închisoare într-o colonie cu regim strict, deoarece consideră că corectarea artistului este imposibilă fără a fi izolat de societate. Victimele au susținut această cerere. Pașaev a cerut instanței să-i dea actorul o pedeapsă care nu are legătură cu închisoarea, în caz extrem - să-l trimită într-o colonie-așezare. Efremov însuși, în ultimul său cuvînt, și-a recunoscut vina, a regretat cele întîmplate și a comparat termenul solicitat de procuror cu pedeapsa cu moartea.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load