Au plătit 1 100 de euro pentru un prînz la un restaurant din Veneţia

Au plătit 1 100 de euro pentru un prînz la un restaurant din Veneţia

Autorităţile din Veneţia au anunţat că vor lua măsuri după ce patru turişti japonezi au primit o notă de plată de 1.100 de euro la un restaurant, unde au comandat patru porţii de friptură, un platou cu peşte şi pahare cu apă, scrie The Guardian, citat de News.ro.


Alte trei femei din acelaşi grup de turişti au suspectat că ar putea fi înşelate la restaurantul din apropierea pieţei St. Mark şi au luat masa în altă parte, potrivit agenţiei de presă Ansa, dar tot au plătit 350 de euro pentru trei porţii de paste cu fructe de mare.


Şeful poliţiei şi primarul din Veneţia au anunţat că vor lua măsuri după acest incident.


Este neclar de ce aceşti turişti, care fac parte din totalul estimat la 30 de milioane de persoane care vizitează Veneţia în fiecare an, nu au refuzat să plătească nota de plată. Aceştia au reclamat cazul abia după ce au părăsit oraşul şi s-au întors în Bologna, unde se aflau într-o vizită de studiu.


Un purtător de cuvînt al restaurantului - care, potrivit presei locale, este deţinut de investitori chinezi şi condus de un egiptean - le-a spus jurnaliştilor că „nu îşi aminteşte despre nicio problemă cu clienţi japonezi”.


Pe Trip Advisor, zeci de turiști se plîng că au fost suprataxați în acest local și că ospătarii și-au făcut un obicei din a le aduce oamenilor la masă preparate pe care nu le-au comandat sau să le ascundă prețurile reale. Un turist a postat nota de plată de aproximativ 100 de euro pentru o porție de paste, un pahar de vin și o apă plată. 


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load