COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Au fost numite cele mai bune aeroporturi din lume

Au fost numite cele mai bune aeroporturi din lume

Compania AirHelp a prezentat clasamentul celor mai bune aeroporturi și companii aeriene.

134 de aeroporturi au fost evaluate în funcție de respectarea orarului zborurilor, calitatea deservirii și existența magazinelor și restaurantelor. Cel mai bun a fost recunoscut aeroportul Hamad din Qatar. Locul doi a fost acordat aeroportului Tokyo din Japonia, a închis primele trei poziții aeroportul din Atena, Grecia, transmite lenta.ru

Aeroportul rus Sheremetyevo a ocupat a șasea poziție. Din Top-10 mai fac parte: Aeroportul Afonso Pena (Brazilia), Aeroportul Lech Walesa din Gdansk (Polonia), Aeroportul Changi (Singapore), Aeroportul Internațional Rajiv Gandhi (India), Aeroportul Tenerife Norte (Spania) și Aeroportul Viracopos (Brazilia).

Companiile aeriene au fost clasate în funcție de respectarea orarului de zbor, calitatea zborului și capacitatea de a returna rapid un bilet. În fruntea clasamentului se află Qatar Airways, urmat de American Airlines și Aeromexico. SAS Scandinavian Airlines, Qantas, LATAM Airlines, WestJet, Luxair, Austrian Airlines și Emirates, de asemenea, au fost recunoscute ca fiind cele mai bune.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load