COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Au fost adunate dovezi ale nevinovăției lui Efremov

Au fost adunate dovezi ale nevinovăției lui Efremov

Avocatul actorului rus Mihail Efremov, Elman Pașaev a spus că a adunat destule dovezi ale nevinovăției clientului său, de aceea l-a convins să aștepte deocamdată cu recunoașterea vinovăției, scrie tass.ru.

"Sarcina avocatului este de a aduna probe. Eu am făcut acest lucru, am adunat suficiente dovezi ale nevinovăției sale. De aceea am vorbit cu el, l-am convins să mai aștepte – vom avea timp întotdeauna să recunoaștem vina", a declarat avocatul lui Efremov într-un interviu pentru postul de televiziune "Rusia-24".

Potrivit lui, acum sarcina instanței este de a da o evaluare dovezilor adunate. "Dacă vom înțelege în instanță că dovezile noastre nu sînt justificate și nu au o evaluare și putere juridică, desigur, ne vom recunoaște vina și ne vom cere scuze", a adăugat Pașaev.


În seara zilei de 8 iunie, în Piața Smolensk din Moscova, Mihail Efremov conducînd cu viteză excesivă, a ieșit pe contrasens și s- aciocnit frontal cu o dubă. Șoferul dubei, Serghei Zaharov, în vîrstă de 57 de ani, a decedat în dimineața zilei următoare la spital. Artistul a fost acuzat de faptul că, conducînd în stare de ebrietate alcoolică și narcotică, a comis un accident în urma căruia a decedat o persoană. Actorul riscă între 5 și 12 ani de închisoare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load