COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Au devenit cunoscute cerințele teroristului care a luat ostatici în Luțk

Au devenit cunoscute cerințele teroristului care a luat ostatici în Luțk

Au devenit cunoscute cerințele teroristului care a luat un autobuz cu douăzeci de ostatici în Luțk. El a postat o listă cu acestea pe pagina sa de Twitter.

După cum scrie kiev.vgorode.ua, acest cont a fost înregistrat recent, în iulie 2020. În el pot fi găsite fotografii cu o persoană care se numește Maxim cel Rău. Judecînd după această pagină, el a scris cartea "Filozofia criminalului", în care și-a subliniat viziunea asupra lumii.

El consideră că activitatea statului constă în violența pe care el o numește drept. Iar violența față de o singură persoană, statul o numește crimă. Maxim îndeamnă la luptă împotriva unui astfel de sistem și susține că are mulți adepți. În acest moment, nu se știe dacă acest lucru este adevărat.


El cere ca primele persoane ale statului să mărturisească că sînt teroriști în lege. Potrivit lui Maxim, dacă acest lucru nu se întîmplă, vor avea loc mai multe explozii. De asemenea, el a declarat că moartea sa nu va fi o piedică pentru celelalte atacuri teroriste.

Anterior, Vgorode a scris despre faptul că în Luțk un terorist a luat ostatic un autobuz cu vreo 20 de persoane. Martorii oculari susțin că au auzit împușcături, iar în ferestrele autobuzului se văd găuri de gloanțe. Acum, toate serviciile de poliție se află la fața locului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load