COVID-19 în MOLDOVA

Așa ceva nu ai mai văzut: Primul cinematograf pe apă va apărea la Paris

Așa ceva nu ai mai văzut: Primul cinematograf pe apă va apărea la Paris

În aceasta vară Parisul lansează primul său cinematograf plutitor. Cu această ocazie, se va proiecta filmul Le Grand Bain (2018), de Gilles Lellouche, pe 18 iulie, în aer liber, în Bassin de la Villette.

Parisul se pregăteşte să lanseze primul său cinematograf plutitor ecologic, notează adevărul.ro.

Evenimentul va avea loc pe malul Senei, la Bassin de la Villette, scrie insider.com Pentru a sărbători evenimentul şi redeschiderea recentă a cinematografelor în Franţa după ce au fost închise din cauza coronavirusului, lanţul de cinema Mk2 a creat „Cinéma sur l’Eau” (cinematograf pe apă). Pe 18 iulie, la 19:30, peste 150 de spectatori vor urmări comedia „Le Grand Bain” din 38 de bărci electrice care plutesc pe apă.


Fiecare barcă poate găzdui între patru şi şase persoane. Pentru a respecta regulile impuse pentru respectarea distanţării sociale, grupurile ar trebui să facă parte din aceeaşi familiale sau să fie prieteni. Alţi 150 de oameni vor putea viziona filmul de pe sezlongurile aşezate pe malul Senei. Pentru a participa la eveniment, publicul va putea achiziţiona bilete în perioada 7 – 15 iulie.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load