COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Arnold Schwarzenegger dă în judecată compania care a făcut un robot cu chipul lui

Arnold Schwarzenegger dă în judecată compania care a făcut un robot cu chipul lui

Arnold Schwarzenegger a devenit, fără voie, robot! Compania Promobot a construit un robot care are chipul și vocea actorului de la Hollywood, iar “Terminatorul” vrea să fie despăgubit cu 10 milioane de dolari.

Promobot nu ar fi cerut permisiunea de a folosi chipul actorului de origine austriacă, scrie The Moscow Times, care citează TMZ. După prima apariție a robotului, la un eveniment public la care Promobot și-a expus noile creații, Arnold a cerut, prin avocații săi, ca androidul să fie retras.

După a doua apariție publică, cînd a fost clar că Promobot nu a ținut cont de notificare, actorul a decis să dea în judecată compania rusă, solicitînd daune de 10 milioane de dolari, plus o parte din profitul făcut din vînzarea robotului. Totodată, actorul ar fi cerut ca producătorului să i se interzică să-i mai folosească vocea și chipul.


Arnold Schwarzenegger cere despăgubiri uriașe de la compania din Rusia În vreme ce publicațiile online din America dau ca sigură deschiderea procesului, Promobot a declarat pentru presa din Rusia că “nu există un proces, sîntem în negocieri cu Arnold Schwarzenegger, încercăm să ajungem la o înțelegere. Dacă nu vom reuși, vom distruge robotul”, a declarat purtătorul de cuvînt al companiei, completînd că, pentru moment, robotul va fi retras din prezentări.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load