COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Aproape 80% dintre pacienții din China s-au tratat de coronavirus

Aproape 80% dintre pacienții din China s-au tratat de coronavirus

Rata mortalității în țară este de 3,9%, în timp ce în provincia Hubei aceasta este mult mai mare decît în restul Chinei.

În China, statisticile de recuperare a bolnavilor de coronavirus s-au apropiat de 80% - pînă la 77,7%. În același timp, rata medie a mortalității în țară este de 3,9%. Acest fapt este demonstrat de datele Comitetului de Stat pentru Sănătate din China.

Conform datelor recente, numărul total de cazuri CoViD-2019 în China a ajuns la 80.793. În același timp, 62.793 de persoane s-au recuperat și au fost externate din spitale.

În centrul epidemiei se află provincia Wuhan, majoritatea infecțiilor au fost înregistrate anume aici – 67.781, dintre care 3.056 de persoane au murit. Rata mortalității fiind de 4,86%. În restul Chinei, au fost depistate 13.012 cazuri de infecție, dintre care 113 au fost fatale. Astfel, rata mortalității în țară este de 0,86%, fiind semnificativ mult mai mică decît în Hubei.

În total, din cauza virusului, în China au decedat 3.169 de persoane, rata medie a mortalității pe întreg teritoriul țării fiind de 3,9%.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load