COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Anunțul cu privire la Trump, difuzat la televiziunea iraniană

Anunțul cu privire la Trump, difuzat la televiziunea iraniană

În timpul transmisiunii la televiziunea de stat a funeraliilor generalului Qasem Soleimani, moderatorul care a prezentat desfășurarea evenimentelor a făcut un apel către iranieni pentru strîngerea a 80 de milioane de dolari, bani ce ar putea fi oferiți drept recompensă pentru capul lui Donald Trump, cel care a comandat asasinarea lui Soleimani, potrivit presei iraniene.

În timpul înmormîntării televizate a generalului Qasem Soleimani, moderatorul care a comentat evenimentul a anunțat fiecare iranian va dona cîte un dolar american, iar suma finală va merge la persoana care îl va ucide pe președintele american. „Iranul are 80 de milioane de locuitori. Cu sprijinul populației iraniene, dorim să strîngem 80 de milioane de dolari, sumă ce reprezintă o recompensă pentru cel care se apropie de capul președintelui Trump”, a sunat unul din anunțurile difuzate de televiziune, în timpul funeraliilor, potrivit en24.

Potrivit heavy.com, care citează presa arabă, guvernul iranian nu a fixat nicio recompensă pentru uciderea președintelui american.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load