COVID-19 în MOLDOVA

Aleksei Navalnîi a fost stabilizat, dar nu a ieșit încă din comă

Aleksei Navalnîi a fost stabilizat, dar nu a ieșit încă din comă

Politicianul rus Aleksei Navalnîi, internat la Omsk, se află în stare gravă, dar stabilă. Anunțul a fost făcut de Anatoli Kalinichenko, șeful adjunct al spitalului de urgență din Omsk, citat de Meduza.io.

„Îmi voi permite să fac cîteva declarații prudente. Avînd în vedere starea în care a fost adus, avînd în vedere ambiguitatea completă a diagnosticului, faptul că am reușit să-l stabilizăm, faptul că acum am reușit să avem tabloul clinic pe care îl avem, pentru noi acesta este, cumva, un semn bun” a declarat Kalinichenko reporterilor.

Doctorul nu a precizat, însă, dacă Navalnîi a ieșit sau nu din comă.


Potrivit informațiilor prezentate de Ministerul Sănătății din regiunea Omsk, „Navalny se află în stare de comă naturală și este conectat în continuare la aparatul de ventilație artificială a plămînilor”.

Totodată, Aleksei Venediktov, redactorul-șef al radioului Echo Moskvy, a declarat, cu referire la sursele sale, că „Aleksei Navalnîi respiră singur”.

Între timp, la Omsk au sosit și soția politicianului, Iulia Navalnaia, directorul Fondului Anticorupție Ivan Jdanov și Anastasia Vasilieva, doctorița lui Navalnîi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load