AirHelp lansează o aplicație inedită

AirHelp lansează o aplicație inedită

AirHelp lansează prima aplicaţie prin care pasagerii pot verifica dacă au dreptul să primească compensaţii pentru zborurile întîrziate, anulate sau suprarezervate în ultimii trei ani şi, în acelaşi timp, îşi pot crea o hartă interactivă a călătoriilor efectuate.

Mai mult, odată creată harta, aplicaţia prezintă utilizatorului zborurile pe care le-a efectuat, evidenţiind cursele eligibile pentru compensaţii din partea companiilor aeriene. Disponibil pe site-ul AirHelp şi în, în curînd, în aplicaţia mobilă, instrumentul are o caracteristică duală, oferind pasagerilor posibilitatea de a verifica istoricul tuturor zborurilor personale, tocmai pentru a-şi vedea eligibilitatea pentru compensaţii.

Odată accesată aplicaţia va informa utilizatorii dacă au dreptul la despăgubiri imediat ce zborul lor a fost anulat sau întîrziat. Pe lîngă informarea în timp real a pasagerilor despre situaţia zborurilor lor şi obţinerea de compensaţii,  noul instrument actualizează instant şi harta de călătorii a utilizatorilor.

Analizînd zborurile ultimilor ani şi rezervările actuale, AirHelp crează o hartă interactivă a curselor şi destinaţiilor, respectiv statistici despre timpul petrecut în aer, ţările vizitate, aeroporturile de pe s- a zburat de cele mai multe ori, valoarea medie a biletului de avion, kilometrii parcursi, compania aeriană cea mai frecventată, orele petrecute în cozile de la porţile de îmbarcare şi multe alte informaţii specifice călătoriilor.  Aplicaţia este compatibilă cu sistemele de operare iOS şi Android, respectiv cu serverele Gmail, Hotmail şi Microsoft Outlook.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load