COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Africa de Sud va rămîne închisă turiștilor pînă în 2021

Africa de Sud va rămîne închisă turiștilor pînă în 2021

În cadrul unei întîlniri care a avut loc la sfîrșitul lunii mai, oficialii Departamentului de Turism din Africa de Sud au precizat că turismul interv nu se relua pînă în luna decembrie a acestui an, în timp ce turiștii străini nu vor putea intra în țară pînă în luna februarie 2021, relatează publicația engleză Evening Standard.

„Pe baza traiectoriei preconizate pentru epidemia COVID-19, prima fază a recuperării sectorului va fi condusă de turismul intern, urmată de turismul regional și turismul internațional anul urmator”, a declarat ministrul Turismului din Africa de Sud, Mmamoloko Kubayi-Ngubane. Aceasta a mai precizat că „ultimele două luni de blocare au fost dificile pentru sectorul turistic, scrie libertatea.ro.

Am continuat să vedem multe companii din domeniu care luptă pentru supraviețuire și proiecțiile noastre au arătat că aproape 600.000 de locuri de muncă sînt în pericol dacă sectorul nu va intra în funcțiune pînă în septembrie 2020”. Africa de Sud a aplicat măsurile de închidere pentru prevenirea răspîndirii coronavirusului în luna martie.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load