COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Aeroporturile din Roma se închid

Aeroporturile din Roma se închid

Aeroportul Ciampino din Roma, care operează în principal zborurile low cost, va fi închis începînd de vineri, ca urmare a epidemiei de coronavirus, în timp ce aeroportul Fiumicino, dedicat mai ales zborurilor internaţionale, îşi va reduce activitatea de marţi, 17 martie, potrivit societăţii Aeroporti di Roma (ADR), citată joi de AFP şi EFE.

„Decizia a fost necesară din cauza multiplelor anulări de zboruri dinspre şi înspre Italia, anunţate de multe companii aeriene care operează de obicei cele două aeroporturi ale capitalei”, se arată într-o notă publicată de ADR.

Terminalele de pasageri ale aeroporturilor Fiumicino şi Ciampino „vor fi din nou operaţionale cînd va fi depăşită actuala fază de urgenţă”, se mai precizează în comunicat, transmite NOI.md cu referire la unimedia.info.


În 2019, aeroporturile din Roma au fost tranzitate în total de 49,9 milioane de pasageri şi au fost utilizate de aproape o sută de companii aeriene, deservind 240 de destinaţii din întreaga lume.

Noul coronavirus a provocat în Italia 827 de morţi, în timp ce numărul contagierilor se cifrează la 12.462, potrivit datelor Protecţiei Civile.

Guvernul italian a decretat luni restricţionarea, pînă la 3 aprilie, a deplasărilor în întreaga ţară şi a interzis temporar adunările publice şi evenimentele sportive.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load