Aeronave de recunoaștere NATO observate în apropierea frontierei rusești

Aeronave de recunoaștere NATO observate în apropierea frontierei rusești

Avioanele de recunoaștere americane și NATO au efectuat cîteva zboruri în apropiere de granițele rusești. Informații despre acest lucru au fost postate în contul Twitter al resursei de aviație PlaneRadar.

Potrivit acesteia, în ziua de data de 1 martie, la ora 14:50 (ora Moscovei), avioanele de detectare radar cu rază lungă de acțiune Boeing E-3A Sentry, comandate de NATO, au zburat în apropiere de granițele regiunilor Leningrad și Pskov. Înainte de aceasta, aeronavele a fost observate în spațiul aerian al Ţărilor Baltice și în apropierea granițelor regiunii Kaliningrad.

Ceva mai devreme, tot la 1 martie, o aeronavă de recunoaștere a Forțelor Aeriene ale SUA RC-135V a decolat de la baza britanică Mildenhall. Potrivit Interfax, şi aceasta a petrecut cîteva ore la granițele regiunii Kaliningrad.

La ora 8:00 ora Moscovei, avionul Forțelor Aeriene ale SUA a efectuat o altă observație a teritoriului Rusiei în cadrul Tratatului privind cerul deschis. Boeing OC-135B s-a aflat în regiunea Komsomolsk-pe-Amur, de unde s-a îndreptat spre Ulan-Ude. La 8:20, el se afla în regiunea oraşului Cita.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load