COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Adunările publice în Australia au fost restricţionate la două persoane

Adunările publice în Australia au fost restricţionate la două persoane

Adunările publice în Australia au fost restricţionate la două persoane din cauza coronavirusului, scrie agerpres.

Anterior, era în vigoare o limită de 10 persoane în spaţiile publice şi în alte zone dedicate adunărilor. Noile restricţii nu se aplică membrilor de familie, sistemului universitar sau locurilor de muncă. În plus, locurile publice de joacă, sălile de sport în aer liber şi parcurile de skateboard vor fi închise începînd de luni, a adăugat premierul australian.

Totodată, Morrison i-a sfătuit pe oameni să stea cît mai mult în casă şi să iasă doar pentru cumpărături de strictă necesitate, pentru a merge la doctor, pentru a face mişcare, şi pentru a munci şi a studia dacă aceste două activităţi nu pot fi făcute de acasă. El i-a sfătuit "pe oamenii în vîrstă de 70 de ani şi peste să stea acasă şi să se autoizoleze cît pot mai mult pentru propria lor protecţie", insistînd că nu este vorba despre "coerciţie, ci este un sfat ferm".

Restricţiile guvernamentale referitoare la nunţi şi înmormîntări rămîn neschimbate: cinci persoane au voie să participe la nuntă şi 10 la înmormîntare.

Potrivit autorităţilor sanitare, Australia a înregistrat pînă sîmbătă seara 4.000 de cazuri confirmate de COVID-19 şi 16 decese.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load