COVID-19 în MOLDOVA

Acțiunea filmului ”Fast & Furious 9” va avea loc în cosmos

Acțiunea filmului ”Fast & Furious 9” va avea loc în cosmos

Actriţa Michelle Rodriguez a dezvăluit, într-o emisiune de televiziune, că acţiunea din „Fast & Furious 9” va avea loc în parte în spaţiu.

Confirmînd un zvon care circulă de la începutul anului, actriţa Michelle Rodriguez a dezvăluit că Dominic Toretto şi “familia” sa vor zbura într-o galaxie, nu foarte departe, în a noua parte a poveştii, transmite News.ro.

„Nu-i posibil. Cum ştiţi asta? Vedeţi ce se întîmplă? Oamenii încep să povestească din culise. Cînd un film nu este lansat, lucrurile încep să scape de sub control.


Nimeni nu ar trebui să ştie despre asta...”, a explicat actriţa în emisiunea The Jess Cagle Show, înainte de a preciza că personajul ei nu va avea şansa de a zbura în spaţiu.

Michelle Rodriguez a afirmat şi că este foarte mulţumită de evoluţia francizei.

„Am avut o scenaristă şi ea ne-a ajutat mult. Fetele francizei au fost mai bine tratate. Sper că vom vedea în rezultatul final”.

Prevăzut iniţial să fie lansat pe 20 mai, “Fast & Furious 9” va avea premiera în aprilie 2021.

Universal a dezvăluit în ianuarie un trailer impresionant, care promite întoarcerea apreciatului personaj de către fani, Han (Sung Kang).

Din distribuţie fac parte Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren şi Charlize Theron.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load