Aceste destinații turistice sînt fatale pentru cupluri

Aceste destinații turistice sînt fatale pentru cupluri

Mexicul a fost calificat drept regiune turistică, unde, după ce-și petrec vacanța, majoritatea cuplurilor se destramă, scrie ziarul Daily Mail.

La această concluzie au ajuns experții firmei turistice Sunshine din Marea Britanie. Specialiștii au intervievat peste 2000 de persoane și au stabilit locul în care s-au odihnit, pentru prima dată, împreună cu partenerul. Și au aflat cum a influențat locația asupra relației de cuplu.

În cadrul studiului, 21 la sută dintre respondenți au spus că s-au despărțit de a doua jumătate a lor după ce au călătorit în Mexic. Pe locul II în top V se poziționează insula spaniolă Ibiza – cu 17 %. Pe locul trei se clasează Portugalia. A patra poziție a revenit republicii africane Cabo Verde, iar pe locul cinci – una dintre Insulele Canare – Lanzarote.    

În afară de aceasta, în baza studiului a fost elaborat clasamentul a cinci destinații după vizitarea cărora turiștii și-au păstrat relația.

Poziția de lider revine insulei spaniole Tenerife. În urma călătoriei 18 la sută dintre respondenți au continuat relația cu iubiții lor. Pe locul doi se poziționează Italia – cu 15 la sută, urmată de Cipru – cu 13 %. De asemenea, în top 5 au fost incluse Insula Mallorca și Spania continentală.
 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load