TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A fost doborît recordul mondial pentru numărul de ore petrecute în bucătărie

A fost doborît recordul mondial pentru numărul de ore petrecute în bucătărie

Maliha Mohammed, maestru bucătar din Kenya, a gătit nonstop timp de 75 de ore, stabilind astfel un nou record mondial Guinness.

Maliha Mohammed, mamă a doi copii, a încheiat maratonul culinar duminică, în Kenya Bay Beach Resort din Mombasa, potrivit Mediafax.

Timp de 75 de ore, femeia în vîrstă de 36 de ani a realizat 400 de preparate, atît din bucătăria locală, cît şi din cea internaţională. Specialitatea sa este un preparat coreean pe bază de pui, Korean Chicken Bulgogi.


Iniţial, Maliha şi-a depus candidatura pentru un nou record Guinness în aprilie 2018, dar nu a mai putut participa la eveniment din motive financiare. Hotărîtă să îşi demonstreze măiestria, aceasta a făcut o nouă solicitare în acest sens în decembrie 2018, iar, în februarie, a primit răspunsul din partea reprezentanţilor Guinness. Femeia a putut participa la competiţie după ce a organizat o strîngere de fonduri.

Recordul anterior, de 68 de ore şi 30 de minute, a fost stabilit de Rickey Lumpkin, din statul american California, în decembrie 2018

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load