A fost deschis un parc de distracţii pentru fanii seriei Star Wars

A fost deschis un parc de distracţii pentru fanii seriei Star Wars

În Statele Unite a fost deschis un parc de distracţii dedicat fanilor seriei Star Wars. Vizitatorii pot face o călătorie prin galaxie şi pot întîlni personaje cunoscute din filme, totul într-o experienţă interactivă inedită.


În plus, dacă li se face foame, pot gusta cîteva specialităţi aduse parcă de la... ani lumină depărtare.


Noul parc de distracții se află în complexul Disneyland de pe Coasta de Vest a Statelor Unite. Pentru fanii Star Wars este un vis devenit realitate - calcă pe urmele cavalerilor Jedi, pe străzile planetei Batuu, locul unde se desfăsoară acțiunea din cea mai nouă trilogie Star Wars. Și totul în jurul lor este interactiv.


Principala atracție este o replică fidelă a navei spațiale Șoimul Mileniului, instalată în centrul parcului de distracții. Vizitatorii îi pot lua locul lui Han Solo la manșă pentru a porni în aventuri interactive.


Scott Trowbridge, Creative Executive: ″Şoimul Mileniului” e o navă spaţială uimitoare şi încă de cînd eram copil mi-am dorit să zbor cu ea. Acum le putem oferi musafirilor noştri nu doar ocazia de a se plimba cu ”Şoimul Mileniului”, ci chiar să treacă la manşa celei mai rapide nave din galaxie.”


Nu lipsesc animalele fantastice și nici cunoscuții soldați în uniforme albe. Chiar și mîncarea și băuturile servite turiștilor par aduse din altă lume.


John State, director culinar: “Acest lapte albastru este foarte răcoritor. E rece. Unii dintre călătorii care ne vizitează spun că are arome tropicale. Nu ştiu ce înseamnă asta, dar sînt convins că au dreptate.”


Parcul de distracții se întinde pe o suprafață de cinci hectare și jumătate și este împărtit în trei zone, fiecare dedicată unei factziuni - Rezistența, Primul Ordin și Satul.


Lucrările au durat cinci ani și costurile s-au ridicat la un miliard de dolari.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load