A fost anunțată data lansării Avatar 2

A fost anunțată data lansării Avatar 2

Veste proastă pentru fanii filmului „Avatar”: Disney a decis din nou să amîne lansarea celei de-a doua părţi a acestui film cu un an.

Prin urmare, fanii vor fi nevoiţi să aştepte pînă pe 17 decembrie 2021, scrie Rador.

Prevăzut iniţial pentru 18 decembrie 2020, el va fi înlocuit la acea dată de „West Side Story” al lui Steven Spielberg. Fără să mai suprindă pe nimeni, celelalte filme „Avatar” au fost de asemenea, amînate: a treia parte, pe 22 decembrie 2023, şi cea de-a patra, pe 19 decembrie 2025. Celălalt anunţ făcut de Disney este despre franciza „Star Wars”, cu trei filme noi care vor fi lansate pe 16 decembrie 2022, 20 decembrie 2024 şi 18 decembrie 2026. Acestea nu au încă un titlu. Disney nu a precizat dacă ar fi vorba despre o nouă trilogie sau despre episoade autonome. Ar putea fi vorba despre filmele comandate de autorii lui „Game of Thrones” sau despre cele ale lui Rian Johnson.

Prin urmare, Disney se pregăteşte de mulţi ani buni, alternînd în fiecare an un film „Avatar” cu un „Star Wars” în perioada Crăciunului. De asemenea, firma a anunţat amînarea lansării filmelor „Ad Astra”, pe 20 septembrie 2019, şi „Les Nouveaux Mutants”, pe 3 aprilie 2020.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load