Vladimir Voronin comentează ridicarea imunității mai multor parlamentari

Vladimir Voronin comentează ridicarea imunității mai multor parlamentari

Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, a comentat ultimele acțiuni ale organelor de urmărie penală în dosarul furtului miliardului.

Astfel, fostul președinte al țării spune că ridicarea imunității mai multor parlamentari trebuie „conform legii”. Totodată, politicianul se arată nemulțumit de actuala guvernare că nu a anulat legea prin care toți cetățenii țării pe parcursul a 20 ani trebuie să ramburseze miliardul furat.

„Eu sînt pentru a face ordine, dar numai conform Legii! Însă, pînă la urmă, să-i găsim nu doar pe acei care au furat, dar să găsim și banii. De ce pînă acum nu au anulat legea prin care toți cetățenii țării pe parcursul a 20 ani, treptat, din veniturile noastre, trebuie să ramburseze acest miliard furat? Doar făceau campanie electorală pe acest subiect şi s-a promis? Doi: cine totuși se face vinovat de furtul miliardului? De ce s-a ajuns la faptul că doar acestea două doamne din fracțiunea Partidului Șor au fost reținute? Apar multe întrebări”, a subliniat Vladimir Voronin în cadrul unui interviu pentru Tribuna.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load