Un grav accident rutier în România: 8 victime, inclusiv 6 cetățeni ai R. Moldova

Un grav accident rutier în România: 8 victime, inclusiv 6 cetățeni ai R. Moldova

Un grav accident rutier s-a produs duminică seara în judeţul Vaslui pe Drumul European 581, în apropiere de Crasna, în zona Şapte Case.


Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Vaslui în accident au fost implicate două autoturisme, fiind înregistrate şapte victime. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui şi Serviciul de Ambulanţă se deplasează în zonă.

Cercetările desfăşurate de poliţişti la faţa locului au arătat că vinovat de producerea accidentului este şoferul din Republica Moldova, un bărbat de 35 de ani. Acesta este cel care, spun anchetatorii, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens lovind frontal maşina din Vrancea, care în urma impactului a fost proiectată în cîmp.

În urma impcatului violent, au rezultate opt victime: şase din autoturismul din Republica Moldova. Printre acestea şi doi copii. Celelalte două victime se aflau în autoturismul din Vrancea.


Cadrele medicale au declarat decesul conducătorului auto din Vrancea. Celelalte şapte victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load