Un copil a murit în timp ce se juca în zăpadă

Un copil a murit în timp ce se juca în zăpadă

Un băiețel de patru ani din Rusia a murit după ce a ieșit în toiul nopții afară, unde temperatura înregistrată era de -20 de grade Celsius. 


Bogdan, un copil în vîrstă de patru ani care suferea de somnambulism, a ieșit afară din casă pe timpul nopții, purtînd doar o pereche de pijamale subțiri, scrie libertatea.ro.


Maria, mama băiețelului, s-a trezit în dimineața zilei următoare, în jurul orei 6. Femeia de 27 de ani nu și-a găsit copilul în casă și a început să-l caute.


Apoi ea a văzut urmele lăsate de fiul ei prin zăpadă, urme care se îndreptau către casa vecinului. Aproape de veranda casei vecinului, Maria a găsit trupul neînsuflețit al copilului. Micuțul murise înghețat.


În vară, băiețelul mai ieșise din casă în timp ce dormea, dînd semne că ar suferi de somnambulism. Daca vară micuțul nu a fost afectat de temperaturi, acum nu a avut nicio șansă de supraviețuire, afară fiind  -20 de grade Celsius. Autoritățile au lansat o investigație în acest caz.


Între 20 şi 35% dintre copiii de trei ani se trezesc noaptea, iar această proporţie scade treptat pînă la vîrsta de cinci sau şase ani. Trezirile sînt provocate uneori de tulburări de somn, atît de frecvente la această grupă de vîrstă: insomnie, coşmaruri, spaime nocturne sau chiar ocazional, somnambulism.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load