TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ultima ședință a Consiliului Municipal nu a putut avea loc din cauza lipsei aleșilor locali

Ultima ședință a Consiliului Municipal nu a putut avea loc din cauza lipsei aleșilor locali

Amînarea ședințelor Consiliului Municipal Chișinău se pare că a devenit o normalitate. Deși aleșii locali aveau programată pentru astăzi ultima reuniune din acest mandat, în sală s-au prezentat doar 11 consilieri.


Respectiv, potrivit legii, ședința a fost declarată nedeliberativă. Liberalul, Ion Cebanu, a declarat că socialiștii ar boicota reuniunea în mod intenționat, transmite agora.md.


„Sîntem pe final de mandat, este ultima încercare de a ne mai vedea în încercarea de a face ședință. Pe urmă vom decide cum închidem ședința. Este regretabil ceea ce se întîmplă că socialiștii ne boicotează”, a declarat Cebanu.


Mai mult, potrivit alesului, din cauza neglijenței consilierilor, Primăria rămîne cu sute de proiecte nevotate:


„În urma unei asemenea activități defectuoase, primăria este lăsate cu peste 2000 de proiecte vraiște. Proiectele așteaptă să fie trecute prin ședința CMC, dar nu ajung pentru că nu este cvorul. Primăria este lipsită de zeci de milioane de lei”.


Ultima ședință a Consiliului Municipal Chișinău a fost convocată pe 16 ianuarie. Reuniunea nu a avut loc, însă, fiind boicotată de consilierii socialiști. Aleșii spuneau atunci că ordinea de zi este netransparentă și conține proiecte care vin să favorizeze anumiți agenți economici.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load