Ucraineanca, care a trăit timp de 30 de ani cu mumia mamei sale în apartament

Ucraineanca, care a trăit timp de 30 de ani cu mumia mamei sale în apartament

Angajații Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență al Ucrainei au depistat, în unul dintre apartamentele blocului multietajat din orașul Nicolaev, o femeie care a locuit cu mumia mamei sale, timp de 30 de ani, informează portalul orășenesc 0512.ua.


Apartamentul din raionul Zavodskoi a fost deschis pentru a i se acorda ajutor locuitoarei acestuia. Intrînd înăuntru, salvatorii și polițiștii au văzut o femeie imobilizată cu semne evidente de atrofie a picioarelor, după care, în timpul cercetărilor în apartament au găsit, într-una din camere, corpul mumificat al mamei victimei.


Vîrsta mumiei este, conform estimărilor experților, de aproximativ 30 de ani. În tot acest răstimp fiica a trăit lîngă trupul mamei sale decedate. Apartamentul, potrivit 0512.ua, era plin cu gunoaie, lipsea aprovizionarea cu apă și gaz.


Femeia bolnavă a fost spitalizată, urmează să-i fie amputate picioarele.


La mijlocul lunii februarie salvatorii din Sankt Petersburg au descoperit mumia unui bărbat în vîrstă, într-unul din blocurile de locuit ale orașului. Pensionarul, care murise de cîteva luni, era culcat pe canapea, îmbrățișînd o păpușă pentru sex, confecționată din gunoaie și materiale improvizate.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load