COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ruslan Codreanu a cerut demisia Direcţiei Educaţie Buiucani

Ruslan Codreanu a cerut demisia Direcţiei Educaţie Buiucani

Primarul interimar al Chişinăului, Ruslan Codreanu, a cerut demisia benevolă a Direcţiei Educaţie Buiucani. În caz contrar, acesta spune că va cere Direcţiei Generale iniţierea procedurii legale de demitere

„Cînd ştiu cît de greu m-am luptat pentru fiecare leu în CMC ca în premieră bugetul pentru reparaţia grădiniţelor să fie mărit de 4 ori şi să ajungem să modernizăm 110 grădiniţe într-un an, nu pot să accept ca unii funcţionari să cheltuie banii publici pe maşini noi de serviciu, ştiind că sînt probleme mai importante în sistem.

Cum poţi să repeţi de 4 ori procedurile de licitaţie doar pentru a procura automobil nou de 230 de mii de lei şi să încerci să cumperi prin licitaţii 8,5 tone de pere olandeze, care deşi sînt luate angro, costă cît cele din magazin?”, s-a arătat revoltat primarul.


Acesta şi-a cerut scuze de la locuitorii Capitalei pentru ipocrizia „de care dau dovadă unii şefuleţi plătiţi din buzunarele chişinăuienilor” şi le-a mulţumit tuturor celor care atenţionează asupra acestor cazuri şi ajută la depistarea acestora.

Ruslan Codreanu speră că acestcaz şi demisia „şefuleţilor” să fie o lecţie pentru toţi funcţionarii Primăriei.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load