COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Rezultatele parteneriatului cu Banca Mondială, discutate la SA „Termoelectrica”

Rezultatele parteneriatului cu Banca Mondială, discutate la SA „Termoelectrica”

Progresele înregistrate de SA „Termoelectrica” în cadrul Proiectului Îmbunătățirea Eficienței Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică au fost evaluate pozitiv de către o echipă de experți ai Băncii Mondiale, transmite IPN.

Delegația a fost formată din managerul de țară pentru Republica Moldova, Anna Akhalkatsi, coordonatorul program de țară pentru Belarus, Moldova și Ucraina, Anthony Gaeta, managerul pentru dezvoltare eficientă, Europa și Asia Centrală, Sugharshan Canagarajah, și șeful Proiectului Îmbunătățirea Eficientei SACET, Sandu Ghidirim.

În cadrul discuțiilor, directorul general al „Termoelectrica”, Veaceslav Eni, a menționat că susținerea Băncii Mondiale a fost una definitorie în momentul reorganizării întreprinderii. Și acest fapt a contribuit semnificativ la dezvoltarea sistemului și îmbunătățirea calității serviciilor livrate de întreprindere.

La rîndul lor, experții Băncii Mondiale și-au exprimat disponibilitatea de a susține și în continuare procesul de modernizare a infrastructurii întreprinderii. „Sîntem norocoși să lucrăm cu astfel de instituții ca „Termoelectrica”. Este într-adevăr este un proiect de succes despre care se merită de vorbit, pentru că a avut un impact important atît pentru oameni, care într-un final beneficiază de servicii mult mai durabile, cît și pentru activitatea eficientă a companiei”, a menționat managerul de țară pentru Moldova, Anna Akhalkatsi, citată într-un comunicat de presă al „Termoelectrica”.

Proiectul „Îmbunătățirea Eficienței SACET” este realizat cu susținerea Băncii Mondiale pentru îmbunătățirea calității și siguranței serviciilor de termoficare furnizate de „Termoelectrica”. Acesta cuprinde un șir de lucrări precum reabilitarea rețelelor termice, a principalelor stații de pompare, instalarea PTI-urilor, modernizarea sursei de producere și altele.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load