Reţeta datorită căreia Xenia Deli a slăbit 20 de kg: Am renunţat la 3 alimente

Reţeta datorită căreia Xenia Deli a slăbit 20 de kg: Am renunţat la 3 alimente

Și-a revenit spectaculos după ce a născut și acum este gata să pozeze în cel mai îndrăzneț costum de baie.


Întrebată despre cura de slăbire și de unde găsește motivație, Xenia Deli a dezvăluit în comentarii, care sînt cele trei alimente de care s-a lipsit pentru ca efortul său să fie remunerat cu un trup de model.


„Sănătatea și frumusețea este cea mai puternică motivație! Mie îmi este de ajuns să pot trage pe mine blugii preferați. Îmi place de mine cînd sînt frumoasă și suplă, iar antrenorul nu are de a face cu acest lucru. Pe lîngă antrenamente este important să ai o dietă echilibrată. A mea constă în: 


1.Zero zahăr (îl iau doar din pomușoarele pe care le consum);


2. Stop lactate;


3. Nu consum nimic prăjit!


În rest, mănînc orice: pește și carne, alături de legume”, a povestit femeia.


Atenționată despre faptul că renunțînd la lapte, renunță la calciu, moldoveanca a spus că nu este o dietă pe viață, ci doar pentru o perioadă de două luni, timp care este de ajuns pentru a reveni la silueta de odinioară.


Dieta adoptată de moldoveancă a dat rezultate bune. Astfel că după ce a ajuns să cîntărească în ultimele luni de sarcină, 72 de kilograme, modelul a reușit să scape de cele 20 kg în plus și a revenit la greutatea „de aur” pe care a avut-o înainte. Și anume, la 52 kg cu o înălțime de 168 cm. Nu i s-a dat ușor, mai ales că a născut printr-o operație de cezariană, dar dorința și motivația ei au fost puternice.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load