COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Reptila gonflabilă continuă excursia prin Moldova

Reptila gonflabilă continuă excursia prin Moldova

Instalată în Piața Marii Adunări Naționale, în fața clădirii Circului din Chișinău, apoi dusă la Comrat. Este vorba despre reptila gonflabilă, care se pare că își continuă „excursia” prin țară și a ajuns la Hîncești.

Mai multe poze cu „orătania” au apărut pe rețelele de socializare. La fel ca la Chișinău, apariția acesteia a provocat atît reacții negative cît și ironie.

„Dacă la Chișinău nu a stat mult, atunci la Hîncești va sta”, a scris o internaută.


„Am vrut să merg cu copii în parcul de distracții, dar se pare că o să stăm acasă, nu avem nevoie de coșmaruri”, a mai spus o localnică.

Amintim că, în acest an, amenajarea Tîrgului de Crăciun din Chișinău a trecut prin mai multe scandaluri. Inițial, Primăria a fost criticată după ce în Piața Marii Adunări Naționale a fost instalat un carusel cu imaginile unor femei despuiate pe el, apoi cînd în PMAN „s-a întins” și reptila gonflabilă.

În urma acestor scandaluri, șeful Direcției comerț, alimentație publică și prestări servicii, Marcel Zambițchi a demisionat din funcție.

Ulterior aceasta a fost transportată la Comrat. Acolo oamenii s-au grăbit să își exprime nemulțumirea, întrucît reptila a fost instalată lîngă Catedrala Sf. Ioan Botezătorul din localitate.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load