Prima declarație a prințului Harry, după ce Meghan Markle a născut un băiat

Prima declarație a prințului Harry, după ce Meghan Markle a născut un băiat

Prinţul Harry a asistat la naşterea primului lui copil, care a venit pe lume luni, la Londra, la ora locală 05.26.


Ducele de Sussex a transmis că el şi soţia lui sînt „absolut încîntaţi” şi a mulţumit tuturor celor care i-au sprijinit pe parcursul sarcinii.


El a adăugat că Meghan Markle şi copilul sînt „incredibil de bine” şi că se gîndesc la un nume pentru băiat.


Palatul Buckingham a anunţat luni după-amiază naşterea celui de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.


„Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwall, ducii de Cambridge, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale şi Earl Spencer au fost anunţaţi şi sînt încîntaţi de veşti”, s-a mai arătat în mesajul citat de BBC.


„Mama ducesei, Doria Ragland, care este foarte încîntată de venirea pe lume a primului ei nepot, se află alături de alteţa sa regală la Frogmore Cottage”.


Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry).


Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă.


Fosta actriţă şi ducele de Sussex s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la încpeutul lunii aprilie, pentru a aştepta venirea pe lume a copilului.


Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală, prinţ sau prinţesă decît dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917.


El va putea folosi un titlu nobiliar al lui Harry - Earl of Dumbarton.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load