Polițist de frontieră, împușcat de un coleg

Polițist de frontieră, împușcat de un coleg

Poliţia de Frontieră oferă mai multe detalii despre incidentul din seara zilei de ieri, 22 februarie, cînd un angajat al Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni a fost împușcat accidental în picior de către un coleg de serviciu.


Potrivit unui comunicat la PF, citat de impacttv, un poliţist de frontieră în vîrstă de 40 de ani, verifica arma din dotare în momentul predării acesteia colegilor de tură, iar din greşeală l-a împuşcat în picior pe colegul său în vîrstă de 27 de ani.


Imediat a fost chemată ambulanța și polițistul de frontieră a fost transportat la Spitalul Raional din Hîncești, unde medicii au investigat dacă mai există fragmente externe în piciorul său. S-a constatat o ușoară rănire a mușchiului gambei de la piciorul drept, iar după prelucrarea rănii, internare polițistul de frontieră nu necesita.


În prezent, circumstanțele producerii incidentului sînt cercetate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Hîncești, în comun cu procurorii de la Procuratura Hîncești.


Cei doi polițiști de frontieră, vizați în incidentul produs, sînt angajați cu experință de pînă la opt ani, iar cel care l-a rănit involuntar pe colegul său este descris ca persoană liniștită și fără abateri disciplinare.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load