TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Opinie: Plahotniuc sare în ajutorul Maiei Sandu și umflă facturile la căldură

Opinie: Plahotniuc sare în ajutorul Maiei Sandu și umflă facturile la căldură

Fostul director de știri de la Jurnal TV, Gabriel Călin, atestă idea că facturile la căldură pentru luna ianuarie, care ard buzunarele chișinăuienilor, ar fi o acțiune de sabotaj la adresa guvernării, pusă la cale de oligarhul fugar, Vlad Plahotniuc prin intermediul omului său de la Termoelectrica, Veaceslav Eni.

Într-o postare pe o rețea de socializare, jurnalistul scrie că “omul lui Plaha de la Termoelectrica – Slavic Eni – fără să anunțe și să se consulte cu nimeni, emite facturi majorate la căldură ca să pară că vine de la PSRM lovitura în oameni”. Călin mai explică faptul că acum, singurul care ar putea să o ajute pe Maia Sandu să-l învingă pe Igor Dodon la prezidențiale este fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc.


“De ce ar face-o Plaha? Simplu, pentru că Maia îi este cel mai puțin periculoasă pentru existența lui. Poate fi jucată pe degete ca un copil. A demonstrat-o din plin cazul Rotshschild. Din cînd în cînd, Plaha îi mai aruncă cîte un «ништячек» (cadou) și asta devine tot mai vizibil: Ba Morari procurorul milionar se face peste noapte cinstit, ba Șor scuipă venin împotriva contracandidatului Maiei, ba Renato...”, scrie fostul șef la știrile de la Jurnal TV.

Facturile la căldura livrată de Termoelectrica pentru luna ianuarie au stîrnit multă nemulțumirea din partea consumatorilor, indignați că sînt prea mari costurile în raport cu temperature atmosferică din această perioadă. În replică, Termoelectrica a spus că în acest an, facturile pentru luna ianuarie sînt mai mici cu 12% comparativ cu cele din luna ianuarie a anului trecut.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load