O femeie a băut o sticlă întreagă de coniac în loc să o dea securității de la aeroport

O femeie a băut o sticlă întreagă de coniac în loc să o dea securității de la aeroport

O femeie din Beijing a fost oprită de securitatea de la aeroport pentru că avea o sticlă de coniac în bagajul de mînă. Ce altceva putea să facă aceasta? Să o lase în aeroport? Sau să o dea toată pe gît? Desigur, a doua variantă i-a surîs mai mult.


Femeia, pe nume Zhou, trebuia să zboare din Beijing spre Wenzhou, vineri (ziua în China începe cu șase ore mai devreme decît în Moldova), însă a fost stopată de ofițerii de securitate din aeroport, din cauza unei sticle de coniac pe care o avea în bagajul de mînă. Femeia a ales să n-o lase în aeroport, deoarece băutura s-a dovedit a fi una scumpă, cumpărată din SUA, un Rémy Martin XO Excellence de 200 de dolari, lucru deloc de aruncat și a băut tot coniacul pe loc.


Ceea ce a urmat însă i-a deranjat și mai mult pe lucrătorii aeroportului. Pe lîngă intoxicația alcoolică pe care a primit-o, femeia a fost găsită rostogolindu-se pe podea și acționînd haotic la una dintre porțile de îmbarcare a Aeroportului Internațional din Beijing.


„Era atît de beată … nici măcar nu putea să se ridice. Am dus-o într-o încăpere pe un scaun cu rotile pentru a putea să se odihnească”, a declarat un ofițer de poliție pentru ziarul local Beijing Times.


Zhou nu a fost lăsată să urce în avion, din cauza temerilor personalului că le va cauza probleme celorlalți călători. Cîteva ore mai tîrziu, cînd aceasta s-a trezit din somn (si din beție), a fost escortată acasă de familia sa, care a venit să o ajute.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load