COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

”Lecție” de la Gonța: După asta am înțeles de ce trăim și vom trăi în mocirlă

”Lecție” de la Gonța: După asta am înțeles de ce trăim și vom trăi în mocirlă

Cunoscutul prezentator TV, Gheorghe Gonța, s-a pomenit cu o amendă frumușică pentru viteză excesivă, iar atunci cînd a venit timpul să o plătească era cît pe ce s o ignore și să încalce legea.

”Am împrumutat eu mașina nevestei și m-am plimbat prin oraș, da cam urît. Muzică bună, chef de viață și am dat-o la greu, astfel încît m-a prins o cameră de supraveghere, da-i vina mea, am făcut-o intenționat. Idiot! Mi-a venit scrisoare acasă, m-au invitat la Poliție. Am povestit despre asta cîtorva prieteni. Ei m-au sfătuit să nu mă duc, căci astfel aș putea scăpa. Și cei care m-au îndemnat să fac asta, sînt oameni care au anumite funcții, sînt bine și-și permit suficiente. Pentru o clipă m-am gîndit să le urmez îndemnul, dar după asta am înțeles de ce trăim și vom trăi în mocirlă. Pentru că noi altfel nu putem, noi ne dorim să facem doar ceea ce e pe placul nostru, dar de vină să fie întotdeauna statul, oricine l-ar conduce, evitînd în așa mod să ne recunoaștem propriile greșeli”, a scris Gonța într-o postare pe pagina sa de facebook.

Acesta a menționat că în pofida tentației de a ignora amenda a hotărît să fie un cetățean cinstit și să achite amenda bine meritată.


”Așa că ma duc eu la Poliție la data indicată, voi achita amenda meritată și-mi voi îndemna prietenii să nu-l caute pe dracul acolo unde el nu e, ci în propriile acțiuni, ceea ce vă sugerez și vouă”, a mai scris jurnalistul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load