COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

L-a împușcat, crezînd că este un animal. Tragedie în Leova

L-a împușcat, crezînd că este un animal. Tragedie în Leova

Un tînăr de 27 de ani a fost reținut, fiind suspectat de omorul bărbatului de 40 de ani găsit mort pe un cîmp din raionul Leova.

„Individul este originar din aceeași localitate cu victima. Cei doi, fiind cunoscuți, au mers la vînătoare ilegal (braconaj) pe parcursul nopții de 22 spre 23 iulie. Încălcînd regulile de securitate, din motiv că victima și-ar fi schimbat locul dislocării stabilit în prealabil, confundîndu-l cu un animal, bănuitul a efectuat o împușcătură în direcția acestuia. Ulterior a constatat că și-a împușcat colegul, dar fiind afectat de cele întîmplate a plecat de la fața locului”, informează poliția printr-un comunicat de presă.

Actualmente, acesta își recunoaște vinovăția fiind reținut pentru 72 de ore. Bărbatul bănuit, recent a candidat la funcție de polițist în cadrul Inspectoratului de poliție Leova, dar ulterior și-a retras intenția.


Amintim că, în dimineața acestei zile, în extravilanul satului Hănăsenii Noi, în cîmp, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 40 ani, locuitor al aceluiași sat, cu plagă în regiunea pieptului cauzată prin împușcătură.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load