COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Interpreta româncă INNA, dată dispărută la Moscova

Interpreta româncă INNA, dată dispărută la Moscova

Interpreta româncă INNA (Elena Apostoleanu) a fost dată dispărută la Moscova. Poliția verifică toate informațiile.

Un locuitor al orașului Sankt Petersburg a anunțat poliția cu privire la dispariția la Moscova a interpretei din România Elena Apostoleanu, cunoscută ca INNA. Potrivit agenției de știri Moskva, sursele din organele de forță afirmă că aceasta a sosit în capitala Rusiei de la București și nu a mai răspuns la niciun apel.

“Poliția verifică informațiile cu privire la dispariția cetățencei României Elena Apostoleanu. Femeia a sosit de la București pe 26 octombrie și s-a cazat într-un hotel. Ulterior, aceasta urma să plece în Sankt Petersburg, însă nu a mai răspuns la apeluri, după care cunoscutul ei din Sankt Petersburg s-a adresat forțelor de ordine”, a declarat sursa agenției.


Potrivit acesteia, polițiștii au încercat să o apeleze pe interpretă, însă telefonul se afla în afara ariei de acoperire.

O persoană apropiată interpretei a declarat, în condiții de anonimat, că împreună cu aceasta au dispărut alte trei persoane: bodyguardul-șofer mexican, psihologul-cosmetolog personal al interpretei și toboșarul trupei. Această persoană a mai menționat că Elena Apostoleanul “este foarte deșteaptă, însă foarte credulă”, presupunînd că cineva ar fi putut să-i fure telefonul după ce ar fi servit-o cu ceva băuturi care să o „deconecteze”.

"A dispărut toată gașca cu care a venit la Moscova. Bodyguardul, psihologul-cosmetolog și un tînăr, toboșar din trupă", a explicat persoana apropiată interpretei.

Sursa a specificat că anume el s-a adresat poliției.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load