Încă o inițiativă PDM, blocată. Filip comentează dur

Încă o inițiativă PDM, blocată. Filip comentează dur

Fostul prim-ministru al Republciii Moldova, Pavel Filip se arată nemulțumit de faptul că Guvernul condus de Maia Sandu a anulat plățile de 600 de lei care erau oferite pensionarilor cu venituri mai mici de 2.000 de lei.


Democratul critică nouă guvernare de faptul că sînt preucupați doar de partajarea funcțiilor, ministerelor sau a ambasadelor, și este numulțumit că actualul Guvern a anulat mai multe proiecte lansate de PDM.


"Cred că deja nici nu mai e nevoie să comentăm acțiunile noului guvern. Oamenii înțeleg și singuri. Noua putere încă n-a venit cu nicio inițiativă pentru oameni, însă refuză toate proiectele înaintate de Partidul Democrat din Moldova doar pentru că sînt ale PDM. Au anulat programul “Un doctor pentru tine”, au anulat programul “O nouă viață”, ACUM au anulat plățile de 600 de lei pe care le-am oferit pensionarilor cu venituri mai mici de 2000 lei. Apropo, o inițiativă care este foarte apreciată de oameni. Și pentru care bani sînt în buget. Cred că noua guvernare greșește cînd anulează exact proiectele care au fost apreciate de oameni. Totuși, se pare că sînt mai mult (pre)ocupați de “partajări de funcții, ministere, concursuri, comisii parlamentare, acuma mai recent, ambasadori” decît de nivelul de trai al cetățenilor noștri.


Dar, așa cum ne cer, să avem răbdare. În curînd toți vor vedea că regele e gol. Și că cei care au venit la putere au făcut-o nu pentru oameni, ci pentru ei înșiși, pentru funcții și pentru putere", a scris Filip pe facebook. 


Guvernul avizat negativ proiectului de lege propus de democrați prin care beneficiarii de pensii și alocații sociale de pînă la 2.000 de lei să beneficieze de o alocație semestrială de 600 de lei.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load