COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Rusia a fost permis „fumatul” în avioane

În Rusia a fost permis „fumatul” în avioane

Începînd cu 15 septembrie, compania Utair Airlines a lansat distribuția pe zborurile sale a produsului de livrare a nicotinei LYFT, fabricat de British American Tobacco ( BAT ). Despre aceasta scrie RBC deținută de Grigory Berezkin.

Distribuția LYFT a fost lansată pe mai mult de zece curse ale transportatorului. Produsul este destinat pasagerilor maturi. În viitor, producătorul intenționează să extindă lista companiilor aeriene, care vor putea oferi LYFT.

BAT şi-a prezentat noul produs în 2019. După cum a explicat Johan Vandermyulen, directorul pentru Europa și Africa de Nord, în august, pentru următorii patru-cinci ani, produsele alternative de nicotină (LYFT și dispozitivul Glo pentru încălzirea tutunului) reprezintă domeniile prioritare pentru dezvoltarea BAT. Este de așteptat ca acestea să fie principalul motor al creșterii consumului pe piața rusă.

Potrivit unor informaţii anterioare, schimbări majore au loc pe piața globală a tutunului, pe fondul unei campanii pe scară largă pentru combaterea fumatului tradițional. În acest sens, companiile trebuie să caute noi surse de venit, inclusiv să investească în producția de țigarete electronice și sisteme de încălzire a tutunului. Potrivit companiei de consultanță Euromonitor International, în Rusia piața țigărilor vaping și electronice va crește cu 411,1 la sută pînă în 2023, ajungînd la o valoare de pînă la 3,7 miliarde de dolari.


LYFT reprezintă nişte tampoane speciale cu fibre vegetale și extract farmaceutic de nicotină. Încep să acționeze atunci cînd consumatorul își pune o pernuţă sub buza superioară.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load