COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Imagini răvășitoare filmate îndată după producerea accidentului de la Buiucani (VIDEO)

Imagini răvășitoare filmate îndată după producerea accidentului de la Buiucani (VIDEO)

Un cititor, martor al accidentului rutier produs în sectorul Buiucani, a transmis la adresa redacției imagini video înregistrate la scurt timp după ciocnirea automobilului de marca „Porsche” cu un troleibuz.

La fața locului au intervenit zeci de martori ai accidentului. Din imaginile video se poate vedea că oamenii sînt șocați de cele întîmplate.

Din secvența video se vede că atît șoferița cît și pasagerul Porsche-ului nu aveau centura de siguranță cuplată. În urma impactului, pasagerul automobilului a fost proiectat prin parbriz. Ulterior, bărbatul a fost scos din mașină de către martorii accidentului. Unul dintre aceștia a verificat pulsul șoferiței pentru a se convinge că femeia este în viață.


Tot din imaginile video se poate vedea că ușile din spate ale troleibuzului au fost destrămate. Pe una dintre acestea a fost culcat pasagerul automobilului care era deja fără suflare.

Unii dintre pasagerii troleibuzului, care au avut de suferit de pe urma impactului, stăteau așezați pe trotuar în așteptarea ambulanței.

Un accident teribil s-a produs luni în sectorul Buiucani al capitalei. Un automobil de model „Porsche Cayenne” s-a tamponat într-un troleibuz de pe ruta 21. În urma impactului puternic, troleibuzul a derapat pe trotuar.

Accidentul s-ar fi produs din motiv că șoferița Porsche-ului conducea cu viteză excesivă și s-a deplasat la culoarea roșie a semaforului. În urma impactului, pasagerul automobilului a decedat pe loc. Șoferița mașinii a fost transportată în stare gravă la spital.

În total șapte persoane au fost internate. Una dintre victime, aflată în stare gravă, a fost operată.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load