Grozavu ar putea fi cercetat penal (DOC)

Grozavu ar putea fi cercetat penal (DOC)

Deputatul blocului ACUM, Alexandru Slusari, a cerut urmărirea penală a viceprimarului municipiului Chișinău, Nistor Grozavu.


Totul după ce Grozavu a autorizat construcția unui complex rezidențial în sectorul Rîșcani din Chișinău, iar Slusari susține că au fost emise încălcări grave în documentele permisive. 


„Azi am cerut pornirea urmăririi penale pe numele lui Nistor Grozavu. Acest individ a emis cu încălcări grave în martie-aprilie 2018 documentele permisive pentru construirea unui ansamblu rezidențial pe Bogdan Voievod, 1. O firmă privată a primit în folosință două terenuri municipale fără acordul Consiliului municipal. A fost admisă construirea mai multor blocuri locative în zona comercială C4, unde nu se permite acest lucru”, a declarat Alexandru Slusari. 


„Consultările publice nu au avut loc. Normativele în construcție au fost încălcate. Toate aceste lucruri le-am aflat de la locatarii blocurilor din preajmă, care s-au unit, au angajat un avocat și au comandat o expertiză independentă. Exemplu demn de urmat”, a mai adăugat deputatul.


 Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load